Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Co za sklep, świetna obsługa i jeszcze lepsze ceny
Polecam sklep. Mega ceny
Polecam. Jestem mega zadowolony z zakupów w tym sklepie
Dobry kontakt ze sklepem, konkurencyjne ceny
Polecam, super sklep
Jak zakupy to tylko w crazy deals
Świetny sklep internetowy
Kupiłam S7, przyszedł po 10 dniach z fakturą. Polecam
Polecam, fajny sklep
Oceniam współpracę ze sklepem na 10
Świetny sklep jeszcze na pewno w nim kupie . Chciałem zrobić prezent dziewczynie a dzięki wam to się udało w okazjonalnej cenie. Moja kieszeń zadowolona a dziewczyna uśmiechnięta :) Jedyne co to trzeba zamówić trochę wcześniej ale ja oszczędza to wszystko ułożyłem tak że idealnie się wpasowałem w czasie. Obsługa bardzo miła . Polecam
Miałam mieszane uczucia ale postanowiłam zamówić w tym sklepie. Polecam ten sklep!!! zawiodłam się w ogóle. Moje koleżanki też już złożyły zamówienie. Polecam i pozdrawiam
Kontakt ze sklepem prawidłowy, ceny ok. Polecam
Polecam, fajny sklep
Sklep ok
Oj, chyba będę stałą klientką
Polecam zakupy w tym sklepie, miła i szybka obsługa. Towar pierwsza klasa w dobrej cenie
Polecam, telefon dla taty doszedł na czas
Kupiłem LG V20, przyszedł bezpiecznie zapakowany z fakturą po 11 dniach. Sklep wywiązał się z regulaminu. Odpisują na maile. Moja ocena pełne 5/5
Polecam, jak kupować telefony to tylko u nich
Zrobiłem już dwa razy zakupy w tym sklepie i Polecam ten sklep!!! zawiedli mnie. Świetny sklep
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą -ocena 5 Konkurencyjne ceny-ocena 5 Jakość zaparkowania paczki-ocena 5 Wywiązanie się z regulaminu -ocena 5 Oryginalność produkty-ocena 5 Sklep do którego na pewno wrócę, polecam
Kupiłem S7 Edge przyszedł po 11 dniach bezpiecznie zapakowany i z fakturą. Polecam
Zakupy robię tylko przez sieć i Polecam ten sklep!!! pierwszy raz zamawiałam telefon, ale pierwszy raz przyszedł on na czas. Polecam
Kupiłem S7 przyszła po 6 dniach z fakturą i małym grafikiem, to bardzo miłe. Polecam
[ Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 640.36 kB (Maksimum: 741.29 kB) ]