Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaj...... sklep. Polecam
Bardzo dobry sklep. Szybko, tanio i miło
Mega opcja. s7 edge w takej cenie? Zobaczyłem, Zamówiłem, Otrzymałem, Polecam!!!
Super ceny. Polecam
Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność
Doszedł mój wymarzony telefon C9 Pro. Telefon ma polskie menu, jest oryginalny. Zachwycona jestem obsługą sklepu. Polecam
Pełne zadowolenie. Telefon przyszedł nowy po 9 dniach
Telefon dostałam po 8 dniach, nowy i fabrycznie zamknięty. Miła obsługa, na pewno wrócę na kolejne zakupy
Przyjemne zakupy
Dobre produkty w dobrych cenach
Polecam zakupy w tym sklepie, super ceny i super obsługa
Dobre ceny, kupiłam S8 doszedł po 9 dniach. Polecam
Ten sklep spełnia marzenia. Wymarzony telefon w dobrej cenie w 8 dni.
Przyjemne zakupy. Konkurencyjne ceny
Niskie ceny, dobra obsługa
Polecam sklep. Szybka wysyłka
Polecam sklep. Szybka wysyłka
Polecam zakupy w tym sklepie
Świetny sklep. Jestem mega zadowolony z zakupów. Ceny mega atrakcyjne, telefon nowy. Paczka bardzo bezpiecznie zapakowana doszła po 9 dniach. Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie. Ja na pewno wrócę po następne gadżety
Polecam. Zamówiłam S8 i przyszedł po 8 dniach, nowy, oryginalny, fabrycznie i bezpiecznie zapakowany.Następne zakupy to będzie Note 5 dla taty na 50 urodziny. Ten sklep spełnia marzenia, marzenie taty dzięki nim spełnię
Duży plus za cenę, sprzęt nowy, zaplombowany, mila obsługa, kontakt ze sprzedającym bez prezent, dłuższy (9 dni) czas realizacji w porównaniu z innymi ale za niższą cenę warto czekać. jestem bardzo zadowolona i na pewno tu wrócę
Troszkę czekałem za sprzętem, gdyż 8 dni jednak dzięki temu oszczędziłem prawie 200 zł. Paczka super spakowana do tego faktura VAT. Jestem zadowolony. Pozdrawiam
Uwaga!Świetny sklep. Jak kupować to tylko u nich. Polecam
Miła obsługa i bardzo niskie ceny - chyba najtaniej jakie znalazłam :)
Takich sklepów powinno być zdecydowanie więcej, mnie usatysfakcjonowali w 200%